Ontdek de impact van groei in datavolwassenheid in de zorg

Maak stappen met het 6Gorilla’s model voor groei datavolwassenheid

In het Integraal Zorg Akkoord (IZA) wordt het belang van datagedreven werken benadrukt. De meeste organisaties zijn inmiddels ook enthousiast over het inzetten van data om bijvoorbeeld de financiele situatie of zorgprocessen te verbeteren en er bestaan vaak al dataprojecten en losse initiatieven op een of meer afdelingen  maar de samenhang ontbreekt en het lukt maar niet om op te schalen. 

6Gorilla’s heeft op basis van uitgebreide ervaring in eerdere data-trajecten een methodiek ontwikkeld om zorgorganisaties te begeleiden naar een hogere mate van datavolwassenheid. Hierbij is data en zorgtechnologie niet het einddoel, maar een middel om zorgprofessionals in staat te stellen om effectiever en efficiënter te werken. We vereenvoudigen arbeidsintensieve taken, dragen bij aan kostenbesparingen en, uiteindelijk, aan hoogwaardige zorgverlening.

Maar hoe ziet dat er in de praktijk uit als er stappen worden genomen? Wat is de impact van groei in datavolwassenheid?

In de webinar deelt Quintijn Aman, Consultant Data & Analytics tevens tussentijdse inzichten die verkregen zijn uit het benchmarkonderzoek naar Datavolwassenheid. Deelname aan het benchmarkonderzoek kan tot en met 21 januari 2024.

Ik wil de webinar terugkijken

 

Over de host

Quintijn Aman, Consultant Data & Analytics, is een ervaren consultant met een focus op de zorgsector. Hij heeft een achtergrond in de publieke sector en is heeft een actieve bijdrage geleverd aan het ontwikkelen van de aanpak datagedreven werken.

Ons model voor datagedreven werken is speciaal ontwikkeld voor zorgorganisaties. Benieuwd hoe je gestructureerd stappen kan maken? Plan een vrijblijvend gesprek in.

Ik wil aan de slag!