Webinar Optimaliseer het potentieel van data binnen regionale samenwerking in de zorg

20 juni 10:00 – 10:45

Hoe belangrijk is de optimalisatie van data binnen regionale samenwerkingen in de zorg? Welke trends zijn hierin te zien? Hoe geef je dit binnen jouw eigen organisatie vorm? In dit webinar gaat Eric de Groot dieper in op het belang van de optimalisatie van data binnen regionale samenwerkingen in de zorg. Aan de hand van voorbeelden laat hij zien wat er al is en van welke trends jij nu al kunt profiteren.

Wat 6Gorilla’s voor regionale samenwerkingen in de zorg kan betekenen

Fully managed cloud-based Dataplatform: Brengt je data samen voor waardevolle regio-overzichten, ondersteunt regioplannen zoals het Integraal Zorgakkoord (IZA), faciliteert berichtenverkeer, en verbetert gezamenlijke dossiervoering en facturatie.

Het Dataplatform, gebouwd voor jouw data team, ondersteunt de hele zorgorganisatie met al haar partners. Ons best-of-breed, cloud-based Dataplatform neemt alle data engineering en datamanagement taken over. Hiermee is het niet alleen krachtig, maar ook aantrekkelijk en bruikbaar voor diverse gebruikers binnen jouw organisatie.

De speciaal voor zorgorganisaties ontwikkelde aanpak voor groei in datagedreven werken zorgt ervoor dat er binnen een regionale samenwerking betere beslissingen genomen worden. Efficiëntie wordt verhoogd, net als de kwaliteit van zorg binnen de regio. Ontdek in dit webinar hoe wij je kunnen begeleiden bij het ontwikkelen van een visie op data, het opstellen van een programma van eisen en het omarmen van datagedreven werken.

6Gorilla’s: jouw datapartner voor de toekomst van de zorg

Meer dan een Dataplatformleverancier zijn we jouw strategische partner voor datageletterdheid en datavolwassenheid in de zorg. Ontdek hier de innovatieve oplossingen en bewezen resultaten voor 360 graden inzicht in de zorg.

Klaar om de volgende stap te zetten in het optimaliseren de inzet van data binnen jouw regio? Meld je nu aan voor dit exclusieve webinar en ontdek hoe 6Gorilla’s je organisatie kan helpen excelleren in de datarevolutie.

Ik ben erbij!

 

Over de host

Eric de Groot, Customer Succes Manager bij 6Gorilla’s, heeft een schat aan ervaring en expertise over data in de zorg. Met zijn achtergrond als projectmanager en bedrijfskundig adviseur in de gezondheidszorg heeft Eric zich intensief beziggehouden met veranderingen in de financiering van ziekenhuiszorg, GGZ-zorg en forensische zorg.