Grip op je financiële situatie met betrouwbare rapportages

Het liefst wil je op ieder moment van de dag betrouwbare financiële rapportages. En zowel grip ervaren op je personeelsbeleid, productie en omzet.

Voorheen leek dit onmogelijk, nu niet meer.

Het dataplatform van 6G komt met een grote set betrouwbare rapportages die altijd beschikbaar zijn op de manier die jij wilt. Een betrouwbaar BI dashboard precies zoals jij wilt, of liever een rapport in Excel? Alles is mogelijk. En komt je informatie uit meerdere bronnen? Geen probleem, het platform verzamelt de data automatisch en voegt dit samen tot één duidelijke rapportage.

 

Door middel van het 6Gorilla’s Datawarehouse kunnen we alle data nu direct verzamelen en met BI de juiste rapporten opstellen.

Gökhan Cihan - Business Controller MoleMann Mental Health

Alle bronnen centraal ontsloten

Waarschijnlijk heb je veel verschillende bronnen waarvan je data wilt combineren. Met het dataplatform ontsluit je alle bronnen naar één plek en beheer je de logica centraal.

Of je nu je ECD wilt koppelen aan je financieel pakket, of de zorgvraag wilt matchen met je HR pakket. Alles is mogelijk. Wil je ook grip op het  medicijngebruik? Dan koppel je ook het EVS voor interessante inzichten.

 

 

 

 

 

Ontdek patronen in je MIC meldingen

Incidenten komen helaas overal voor. Door slimme analyses te doen op de verslaglegging kun je patronen gaan herkennen en oorzaken makkelijker achterhalen. Op die manier kun je incidenten in de toekomst voorkomen!

Door in een vroeg stadium te signaleren kun je op tijd ingrijpen en erger voorkomen. Hiermee maak je direct impact op ‘t leven van jouw cliënten.

 

 

Grip op je ZZP-mix

De ideale bezetting in relatie tot je zorgzwaartepakket (ZZP)-mix is een hele puzzel. Krijg grip op je volledige ZZP-mix en vertaal deze automatisch naar het aantal in te zetten fte.

Combineer het ECD met je HR pakket om je totaal aantal cliëntgebonden uren te vertalen naar je in te zetten uren, afgezet tegen je capaciteit. Een dashboard geeft je direct inzicht waar je bij moet sturen.

 

 

Explainer: ‘Alle data van jouw jeugdzorgorganisatie in één platform’

Wij nemen je mee in alle mogelijkheden van het 6G Dataplatform

In de Explainer: ‘Alle data van jouw zorgorganisatie in één platform’ lees je alles over:

✔ Hoe het dataplatform jouw zorgorganisatie sturing geeft in de bedrijfsvoering
✔ Benut de potentie van BI en Data Science
✔ Klantcases Trubendorffer en MoleMann
✔ Hoe schaalbaarheid, real time en security leidend zijn

Dit zeggen andere zorgorganisaties

Lees verder

iHUB: “Met het 6Gorilla’s dataplatform denken wij stappen voorwaarts te zetten”

Met het 6Gorilla’s dataplatform denkt iHUB een belangrijke stap voorwaarts te zetten; voor het inzicht in de huidige (zorg)processen en de resultaten van interventies.

Ik wil meer weten!
Lees verder

Yes We Can Clinics: "Het is passend om het databeheer naar een nóg hoger niveau te tillen."

“We willen constant verbeteren, innoveren en digitaliseren. Daarbij is het passend om het databeheer bij Yes We Can Clinics naar een nóg hoger niveau te tillen.”

Ik wil meer weten!
Lees verder

Gemiva-SVG Groep: "Het voorspellen van valincidenten om preventieve maatregelen te nemen"

Gemiva-SVG Groep probeert lering te trekken uit de data binnen de cliëntdossiers. Gedurende de 6Gorilla’s masterclasses hebben zij zich bezig gehouden om op jaarbasis valincidenten te voorspellen.

Ik wil meer weten!

Wil jij regie over je eigen data?

Wil jij het dataplatform live in actie zien? Maja Vasić, Business Developer bij 6G, neemt vrijblijvend alle mogelijkheden met jou door!

Een greep uit onze opdrachtgevers

Onze partner