Met de ambitie om nog betere zorg te kunnen leveren door inzicht in eigen data heeft ACIBADEM International Medical Center getekend voor het het dataplatform van 6Gorilla’s. ACIBADEM International Medical Center is een vestiging van de Acibadem Healthcare Group, onderdeel van IHH Healthcare Berhad; de op één na grootste beursgenoteerde gezondheidszorg keten in de wereld.

Data als de basis voor toekomstbestendige zorg

Om ook in de toekomst snelle, patiëntgerichte service te blijven verlenen is het voor ACIBADEM van belang om real-time inzichten te krijgen vanuit verscheidene databronnen. Het 6Gorilla’s dataplatform ontsluit deze data en ondersteunt ACIBADEM met de ontwikkeling van dashboards en controles.

Sneller bijsturen door real-time analyses

Bilge Bilgin, Healthcare Finance Consultant bij ACIBADEM, kijkt uit naar de samenwerking; “Momenteel hebben we toegang tot heel veel data die we tot op heden vanuit rapportages handmatig analyseren. Afgelopen 5 jaar hebben we de data zien groeien en willen hier op een efficiënte en effectieve manier inzicht in krijgen. Door de toestroom van data beseffen we dat we te weinig gebruik maken van waardevolle informatie die we in principe al hebben. Het is zonde om deze data niet te gebruiken. We kunnen deze informatie gebruiken voor het verder verbeteren van de kwaliteit ten aanzien van zorgprocessen, registratie en financieel gerelateerde vraagstukken.

Door de groei is het noodzakelijk geworden om de volgende stap te zetten en dit te automatiseren middels een dashboard. Hiermee verwachten we snelle en overzichtelijkere real-time analyses te maken zodat we zo nodig op tijd kunnen sturen. Hierdoor zijn we bij 6Gorilla’s uitgekomen.

We hebben er alle vertrouwen in om samen een mooi resultaat neer te zetten en op deze manier onze bijdrage te blijven leveren zodat de zorg voor iedereen kwalitatief, toegankelijk en betaalbaar blijft.”

 

acibadem tekent voor het 6gorilla's dataplatform

Over ACIBADEM
ACIBADEM International Medical Center staat voor excellentie en innovatie en gelooft in het bundelen van krachten en het samenbrengen van kennis, zodat ook in Nederland iedereen baat kan hebben van multidisciplinaire en internationale zorg.