Dit jaar vindt de eerste editie plaats van de Dutch Health Week plaats. Het grootste online evenement voor de zorgsector in 2021. De week van 18 t/m 21 mei 2021 staat volledig in het teken van ‘Let’s improve health together’.

Er is een programma ontwikkeld met diverse sprekers, rondetafelgesprekken met experts en bestuurders, break-out sessies en demo’s. Vanuit 6Gorilla’s organiseren wij twee sessies op het gebied van Data driven healthcare.

 

Transformatie naar toekomstbestendige zorg

De beurzen Zorg & ICT, Zorgtotaal en Support nemen het voortouw om een afwisselend programma neer te zetten. Dit doen ze onder meer met de Vrije Universiteit, de Open Universiteit en de internationale geneeskundeprijzen Prix Galien.

De onderwerpen die boventoon voeren die week zijn duurzaamheid, digitalisering van de zorg, veiligheid, leiderschap. onderzoek en productinnovatie. Dit alles zodat jij binnen één week op de hoogte bent van de laatste ontwikkelingen en innovaties die bijdragen aan een transformatie naar een toekomstbestendige zorg.

Zet jij een stap in de toekomst met Data Driven Healthcare?

Vanuit 6Gorilla’s organiseren wij twee sessies op het gebied van Data Driven Healthcare. Tijdens de eerste webinar ‘Ben jij klaar om een stap in de toekomst te zetten?’ duikt, de oprichter van 6Gorilla’s, David Tom in de wereld van Data Science. Aan de hand van machine learning en de beschikbare data laat David de ontelbare mogelijkheden zien om zorgprocessen te optimaliseren.

Vervolgens neemt Joran Lokkerbol, Data Scientist, het stokje over in het rondetafelgesprek ‘Hoe draagt AI bij aan betere zorg?’. Artificiële intelligentie is namelijk overal om ons heen, maar hoe zit het met de zorg? Hoe zetten zorgorganisaties in de praktijk AI in? En welke interessante ontwikkelingen zijn er mogelijk? Op al deze vragen krijg je antwoord van Joran en de sprekers van onder meer de Nederlandse AI Coalitie, Smart Health en Elisabeth-Tweesteden Ziekenhuis.

 

Registreer je voor de sessies

Wil antwoord krijgen op al je vragen als het gaat om healthcare data science of AI? Of ben je benieuwd naar alle ontwikkelingen? Je kan je eenvoudig registreren voor onze of de andere sessies. Na aanmelding ontvang je automatisch een gratis online ticket.

 

Ik registreer mij graag!