Welkom nieuwe zorgorganisaties!

De zorgorganisaties GGZ Interventie, Care to Change en U-Center kiezen elk voor het dataplatform van 6Gorilla’s. Daarmee worden ze ontzorgd in het creëren en onderhouden van datasets en krijgen ze meer inzicht in zowel hun zorginhoudelijke als financiële data.

Dit geef ze betrouwbare en zeer actuele informatie waarmee ze actief kunnen sturen binnen de organisatie.

 

Wij zijn 6Gorilla’s

6Gorilla’s is een anagram van Alles is zorg, de slogan van Tenzinger. En Alles is zorg sluit perfect aan bij waar wij voor staan: we zijn een groep data-professionals die zich specifiek en uitsluitend richt op zorg. Al jaren voegen zorginstellingen zorgdata toe in hun EPD/ECD. Deze data is ontzettend rijk, want het komt direct uit de vak-inhoudelijke context van de zorgprofessional.

We leren onze opdrachtgevers om met hun eigen data patronen te ontdekken, te signaleren en te voorspellen. Zo wordt het werk voor zorgprofessionals makkelijker. De zorgsoftware van de toekomst is data-driven. Dat betekent voor ons: adaptief, situationeel en persoonlijk. Veilig en privacy-first. Anytime en anywhere. Software als je zorgzame collega, dat is ons doel.