Yes We Can Clinics werkt al vanaf het begin in 2011 samen met Medicore. Om het databeheer naar een hoger niveau te tillen heeft Yes We Can Clinics de samenwerking uitgebreid door middel van het dataplatform van 6Gorilla’s. De grootste jeugdkliniek van Nederland heeft als credo: ‘alles voor de fellow (cliënt), 24 uur per dag’.

En om fellows en hun families ook in de toekomst zo goed mogelijk te helpen, willen ze blijven innoveren. Met het dataplatform voorzien wij ze in het beter stroomlijnen van informatievoorzieningen en bieden wij mogelijkheden tot innovatie met zorgdata.

Yes We Can Clinics tilt het databeheer naar een hoger niveau

Om de jaarlijks 900 jongeren van 13 t/m 23 jaar met psychische problemen, verslavingen en gedragsproblemen te helpen is Yes We Can Clinics continu op zoek naar verbeteringen. Marcel Pierre, CFO Yes We Can Clinics, zegt dat het zit in het DNA: “We willen constant verbeteren, innoveren en digitaliseren. Daarbij is het passend om het databeheer bij Yes We Can Clinics naar een nóg hoger niveau te tillen. Daarom zijn we blij dat we met 6Gorilla’s en Tenzinger deze ambities gaan verwezenlijken”.

Regie pakken en innoveren met het dataplatform

Ruben Gies, Business Developer bij 6Gorilla’s, vindt het erg gaaf om Yes We Can Clinics te mogen verwelkomen als nieuwe opdrachtgever. “Ze willen echt innoveren en denken bijvoorbeeld aan het ontwikkelen van apps om fellows nog meer te betrekken en met elkaar te verbinden. Hier leent het dataplatform zich perfect voor.”

Ook vindt hij het mooi om te zien dat Yes We Can Clinics de regie pakt en data breed wil inzetten in de organisatie: “Met het dataplatform stroomlijnen zij ook hun informatievoorziening. Deze wordt beter en tegelijkertijd een stuk efficiënter doordat ze dashboards dieper binnen de organisatie beschikbaar stellen.”

Marcel Pierre – Raad van Bestuur / CFO Yes We Can Clinics

 

Over Yes We Can Clinics
Yes We Can Clinics is één van de meest succesvolle jeugdklinieken voor jongeren en jongvolwassenen met psychische problemen, verslavingen en gedragsproblemen. Ze behandelen jaarlijks ruim 900 jongeren (160 bedden). Veel van de fellows (jongeren) die ze behandelen zijn op andere plekken in de zorg volledig vastgelopen. Als niets meer werkt zijn zij voor veel jongeren en hun ouders en verzorgers het keerpunt in hun leven.