Hi bezoeker van de Dutch Health Week!

We vinden het erg leuk dat je zo enthousiast bent over datagedreven zorg.

Wat ons betreft moeten data en datagedreven technologieën steeds meer aan de basis staan van beslissingen en handelingen in de zorg. De technologie en de data van de afgelopen jaren zijn er. Nu is het van belang om de mogelijkheden van data daadwerkelijk te gaan benutten.

In de Zorgspecial: ‘Data als motor voor de zorg van de toekomst’ nemen wij je mee in het zinvol gebruik van data als belangrijk element in het verbeteren van de gezondheidszorg.

“Zorg is nu gebaseerd op ‘luck’ in plaats van op data. En het punt is: alle data ís er, we moeten die alleen gaan gebruiken en de systemen daarvoor gaan ontwerpen.”
Susanne Baars – Founder Social Genomics MOONSHOT

Data slim inzetten is niet alleen toekomstmuziek, zo zijn er al de mogelijkheden voor persoonsgerichte zorg op basis van data. Maar ook slimme zorgtoepassingen vanuit Data Science en de mogelijkheden van Healthcare Intelligence: van achteruitkijken naar daadwerkelijk voorspellen. Zo gaat data werken als motor voor de zorg van de toekomst!

In de zorgspecial: ‘Data als motor voor de zorg van de toekomst’ lees je alles over:

✔ Data benutten voor duurzame zorg met David Tom
✔ Persoonsgerichte zorg op basis van data met Susanne Baars
✔ Healthcare Intelligence: van achteruitkijken naar voorspellen met Jeroen Sen
✔ Praktisch aan de slag met Data Science met Joran Lokkerbol

 

Je kijkt hier alle data sessies terug van de Dutch Health Week!

Tijdens diverse sessies doken wij in data vraagstukken, dillema’s en verschillende uitdagingen in de zorg. Ben jij benieuwd naar de sessies tijdens de Dutch health Week?

Ik kijk ze graag terug!

 

Dutch health Week