Datavisualisatie in de zorg

6Gorilla’s Healthcare BI middag

Op 23 april 2024 vindt weer een 6Gorilla’s Healthcare BI middag plaats. Het wordt een middag vol inspiratie, kennisdeling en netwerkmogelijkheden op het gebied van Business Intelligence in de zorg. Het thema van deze middag is datavisualisatie. 

Bij 6Gorilla’s roepen wij op: zorg slimmer samen! Onze community events en initiatieven bieden een platform voor professionals in de zorg. Een uitbreiding van je resources. Een plek om best practises te delen, vragen te stellen en om contact te maken voor mogelijke co-creatie projecten op het gebied van data, BI en data science.

Meld je aan voor een middag vol inspiratie, kennisdeling en netwerkmogelijkheden.

Aanmelden

Data teams van zorgorganisaties bestaan vaak uit maar enkele teamleden en zo’n grote groep sparringpartners werkt zowel motiverend als verhelderend. Het is ook fijn om bevestiging te krijgen dat wij echt niet de enigen zijn waar bepaalde uitdagingen spelen. Het voelt soms als pionieren in de zorg, maar we staan niet alleen.

Marjan Regelink, BI manager iHub

Programma 23 april

Thema Datavisualisatie

Het programma is ontwikkeld voor Informatiemanagers, Business Controllers, Data Analisten en Business Intelligence professionals (en soortgelijke functies) werkzaam bij zorgorganisaties.

09:00 – 12:00
Optioneel: Consultancy contact moment
Werk bij ons op kantoor aan je eigen projecten met ons team van data experts binnen handbereik

12:00 – 12:30
Lunch en inloop
Haak aan bij de gezamenlijke lunch in de kantine

12:30 – 13:00
Welkom en introductieronde 

13:00 – 13:45
Inspiratiesessie
Hoe kom je van ongestructureerde ideeen naar een goed dashboard? BI consultant Doris Bakker deelt hoe je de beste input krijgt, welke tools je in kan zetten en welke best practises je in kan zetten om tot sterke datavisualisatie te komen.

13:45 – 14:00
Pauze

14:00 – 15:30
Datavisualisatie workshop
Deelnemers in verschillende groepen aan de slag met de meegebrachte cases waarbij BI-professionals van 6Gorilla’s ondersteunen bij het in de praktijk brengen van tips en tricks uit de inspiratiesessie

15:30 – 17:00
Netwerkmoment en borrel

Het event vindt plaats in Utrecht. Locatie volgt.

Ben jij erbij?!

Meld je aan voor een middag vol inspiratie, kennisdeling en netwerkmogelijkheden.

Deelname is geheel vrijblijvend en kosteloos.

Aanmelden

Verslag van de vorige editie

Benieuwd naar hoe deelnemers de tweede Healthcare BI middag ervaarden? Het verslag van het event van 23 januari 2024 vind je hier.

Benieuwd of deze middag iets voor jou is?

Neem contact op met Eric de Groot, Manager Customer Success bij 6Gorilla’s.

Email: eric.de.groot@6gorillas.nl