De overgang naar het Zorgprestatiemodel is voor behandelaren en zorgadministratieve medewerkers in de GGZ geen eenvoudige verandering. Maandelijkse facturatie vraagt om real-time inzicht en de mogelijkheid om snel correcties door te voeren, dat is precies wat het Controleplatform voor het ZPM van 6Gorilla’s biedt.

Real-time inzicht en correcties binnen een klik doorgevoerd

Met het Controleplatform kan je vanuit één overzicht foutieve registraties inzien en klik je direct door naar je EPD om de correctie door te voeren. Het dashboard biedt vele inzichten zoals een overzicht van de nog te factureren omzet per maand maar denk ook aan de registraties die uitvallen of extra aandacht nodig hebben.

zpm controleplatform

 

Inzicht op maat met gepersonaliseerde controleregels

Binnen het Controleplatform is een grote lijst met controles beschikbaar. Deze controleregels variëren van hele praktische om überhaupt te kunnen facturen tot controles die door de zorgverzekeraars voor de materiele controles en het horizontaal toezicht gebruikt worden. Bij de ontwikkeling en het uitrollen van het controleplatform is een groot aantal instellingen betrokken geweest. Door inzichten en ervaringen uit de praktijk is het platform geoptimaliseerd om vanuit specifieke controles de meest waardevolle inzichten te bieden. Wij realiseren ons door deze samenwerking als geen ander dat elke zorginstelling in uniek is en hebben daardoor een groot aantal controleregels samengesteld.

Een gezonde cashflow door correcte facturatie

Bij incorrecte facturatie bestaat het risico dat de cashflow van een zorginstelling in gevaar komt. Met het Controleplatform behoud je regie over de financiële situatie van je zorgorganisatie en blijft de cashflow gezond door een foutloze facturatie.

Ontwikkeld vanuit samenwerking

Bij de ontwikkeling en het uitrollen van het 6Gorilla’s controleplatform is een groot aantal instellingen betrokken geweest. Door inzichten en ervaringen uit de praktijk is het platform geoptimaliseerd om vanuit specifieke controles de meest waardevolle inzichten te bieden. Wij realiseren ons door deze samenwerking als geen ander dat elke zorginstelling in uniek is maar dat het inzicht en de regie die het Controleplatform biedt voor elke zorginstelling van groot belang is. Het controleplatform is een van vele toepassingen van Healthcare Business Intelligence oplossingen waar wij mee bezig zijn.

Data.Inzicht+Actie

6Gorilla’s is het innovatieve databedrijf voor de zorg. Sinds 2020 werkt 6Gorillas aan een eigen dataplatform waar de data uit verschillende bronnen zoals Medicore, Afas, Exact, Questmanager, NetQ, Beaufort, Berg-Op samen gebracht worden. Op het Dataplatform kunnen zorginstellingen samenwerken aan hun datavragen, aanleveringen aan derde partijen (gemeentes, verzekeraars, CBS) en onderzoek doen. Inmiddels gebruiken zo’n 50 instellingen de oplossingen van 6Gorilla’s.

 

 

Wil jij regie over je eigen data?

Wil jij het controleplatform live in actie zien? Maja Vasić, Business Developer bij 6G, neemt vrijblijvend alle mogelijkheden met jou door!