Webinar Kansen met zorgdomotica

16 april 10:00 – 10:45

Door het koppelen van verschillende informatiebronnen kan het zorgproces worden verbeterd. We onderzoeken welke rol de data uit domotica kan spelen voor een slimme inzet van zorg. Welke voordelen levert dit op voor de inzet van personeel, of op het gebied van patiënttevredenheid? Welke rol kan AI hierin spelen? In dit webinar neemt Rick Smits je mee in de bevindingen voor een optimaal zorgproces.

Wat 6Gorilla’s kan betekenen om zorgdomotica kansen in jouw organisatie te benutten

Benieuwd naar de kansen die zorgdomotica jouw organisatie kan bieden? Lees vast meer over in de blog Kansen in het combineren van data met zorgdomotica.

 

6Gorilla’s: jouw datapartner voor de toekomst van de zorg

Meer dan een Dataplatformleverancier zijn we jouw strategische partner voor datageletterdheid en datavolwassenheid in de zorg. Ontdek hier de innovatieve oplossingen en bewezen resultaten voor 360 graden inzicht in de zorg.

Klaar om de kansen van zorgdomotica binnen jouw organisatie te benutten? Meld je nu aan voor dit exclusieve webinar en ontdek hoe 6Gorilla’s je organisatie kan helpen excelleren in de datarevolutie.

Ik ben erbij!

 

Over de host

Bij Rick Smits, New Business Developer bij 6Gorilla’s, is datagedreven werken altijd de rode draad geweest in zijn werkzame leven in de zorg. Met behulp van data heeft hij de farmaceutische en hulpmiddelenzorg slimmer gemaakt en zorgprofessionals meer inzicht gegeven. Daarnaast heeft hij een grote passie voor domotica en vertelt je daar graag meer over.