‘Keep up the change’ is het centrale thema tijdens de Zorg & ICT beurs op 2, 3 en 4 november 2021. Verandering in de zorg is meer dan noodzakelijk. Wij geloven dat inspiratie en kennisdeling belangrijk is om de zorg van morgen toegankelijk te houden.

Je vindt ons met interessante en inspirerende theatersessies. Ook hebben wij een eigen stand met een demo omgeving waar we je alles laten zien over Data Science, Business Intelligence en regie over al je eigen datastromen. Onze 6 Gorilla’s vertellen je graag meer. Zien we jou daar ook?

 

Maak kennis met data innovaties en 6 Gorilla’s

Dinsdag 2 november t/m donderdag 4 november | Standnummer: 1.B038

Op onze stand kan jij in gesprek met één van onze Gorilla’s. Voor ons staat ‘Keep up the change’ in het teken van slimme oplossingen met Data Science, Business Intelligence en de regie over je eigen data! Op de demoschermen laten wij jou graag kennismaken met de nieuwste innovaties. De volgende 6 Gorilla’s vind je op de beurs: Jeroen Sen, David Tom, Max Scheijen, Desiree Bouwmans, Anton Kuijer & Ruben Gies.

Ik bezoek graag de stand van 6Gorilla’s!

 

Theatersessie: Samenwerken maakt starten met data toegankelijk!

Dinsdag 2 november | 10.45-11.15 uur | Theater 2
Sprekers: Ruben Gies & David Tom

Als zorgorganisatie zie je steeds meer de waarde in van data. Je wil data inzetten om processen te verbeteren en meer inzicht verkrijgen op de zorginhoud. Toch lijkt het nog ingewikkeld om dit in praktijk te brengen. Zo is het lastig om data goed te ontsluiten, of is het budget onvoldoende of je hebt niet de juiste mensen op dit moment.

Om deze drempel weg te nemen is het goed om samen op te trekken. Want hoeveel meer kennis krijg je als je deze met elkaar deelt? En hoeveel efficiënter kun je werken als je samen je logica ontwikkelt? Onder het motto ‘Sharing is caring’ vertellen wij je in deze sessie hoe je als zorgorganisatie samenwerkt om het werken met data toegankelijker te maken.

Meer info & aanmelden!

 

Theatersessie: Grip in je jeugdzorgorganisatie? Start met bruikbare data uit je ECD!

Woensdag 3 november | 11.30-12.00 uur | Theater 1
Sprekers: Jeroen Sen & Joep van Gorp

Dagelijks werken zorgprofessionals en ondersteunende afdelingen van zorgorganisaties met het elektronisch cliëntendossier (ECD). Iedere dag wordt het ECD verrijkt met informatie over cliënten, behandelingen, afspraken en wordt er gefactureerd. Deze waardevolle data is voor een zorginstelling van belang om grip te krijgen op zorginhoudelijke, maar ook bedrijfskundige processen binnen jouw (jeugd)zorgorganisatie.

Een goede ontsluiting van data uit het ECD zorgt ervoor dat je ieder moment van de dag inzicht in hoe het ervoor staat met jouw organisatie. Zo weet je altijd wat de bestedingsruimte is bij het maken van afspraken. Aan de achterkant wil je hier ook op kunnen sturen door te weten hoeveel de productie is en of deze in verhouding is met de bezetting.

Meer info & aanmelden!