Best practice dashboards voor een toekomstbestendige zorgorganisatie

Het gebruik van data en het creëren van dashboards kan een complex en ingewikkeld proces zijn. Door alle datasets, tools en complexe technologie is het een uitdaging om de juiste business intelligence mogelijkheden in te zetten. Het liefst wil je direct de beschikking hebben over een dashboard dat jouw zorgorganisatie richting kan geven om de kwaliteit van de zorg of de bedrijfsvoering te verbeteren.

Naast de gestandaardiseerde data die wij met het Dataplatform beschikbaar maken ontwikkelen wij business intelligence best practices die direct inzetbaar is om processen te optimaliseren. Klaar om geïmplementeerd te worden in een BI-oplossing naar keuze.

 

Dit is wat wij nodig hebben!

Ontdek onze best practice dashboards

Meer info

Financieel

Financieel overzicht waarbij de begroting, kosten, opbrengsten etc. getoond worden. Hierbij wordt zowel per maand als cumulatief getoond. De onderverdeling is afhankelijk van AFAS inrichting
Meer info

Productiviteit V1

Krijg inzicht in de productiviteit van medewerkers in zijn geheel en onderverdeeld in de organisatie structuur als afdeling/kostenplaats.
Meer info

Productiviteit V2

Bruto productiviteit kijkt naar de geschreven uren ten opzichte van de contracturen. Netto productiviteit neemt ook de verlofdagen, feestdagen, zwangerschap, etc. mee.
Meer info

Controle overlap afspraken

Direct inzicht bij overlap tussen twee afspraken op één client.
Meer info

Waardekringanalyse

In dit dashboard kan je zien waar, in het proces van het invoeren van een consult tot facturatie, een consult zich bevindt.

Workshop | Datagedreven werken met PowerBI

Wil je in 2024 jouw data-analysevaardigheden naar een hoger niveau tillen? Ben je klaar om Excel achter je te laten en indrukwekkende analyses en dashboards te creëren? Dan is de Microsoft PowerBI workshop van 6Gorilla’s op jouw lijf geschreven!

Ik wil meer weten