Ontdek de kracht van data met de Workshop Datagedreven werken met PowerBI!

Wil je in 2024 jouw data-analysevaardigheden naar een hoger niveau tillen? Ben je klaar om Excel achter je te laten en indrukwekkende analyses en dashboards te creëren? Dan is de Workshop PowerBI van 6Gorilla’s op jouw lijf geschreven!

Neem contact met mij op

Wat biedt de workshop PowerBI?

Voor slechts €299,- excl. BTW krijg je de kans om samen met je collega’s (maximaal 8 personen) deel te nemen aan een boeiende 3 uur durende online workshop. Tijdens deze workshop ga je aan de slag met een fictieve casus. Je krijgt de opdracht van de directie om inzicht te verschaffen in het verloop van de behandelingen van jouw cliënten, de facturatie en hoe dit varieert per regio en zorgverzekeraar.

Onze data experts leren je hoe je deze uitdaging kunt aangaan met behulp van Microsoft PowerBI. Alles wat je nodig hebt is een pc/laptop waarop je PowerBI kunt installeren, Teams en een leergierige instelling.

Praktische informatie:

  • Prijs: €299,- excl. BTW
  • Datum: Beschikbaar op afspraak
  • Duur: 3 uur online workshop
Neem contact met mij op

Ontmoet onze BI consultant

Doris Bakker

“Ik werk graag vanuit het probleem naar een werkende oplossing om dit vervolgens te kunnen visualiseren in waardevolle inzichten”

Contact
doris.bakker@6gorillas.nl

Ontdek onze kennisbank artikelen

Lees verder

Welke BI tool is het beste om data mee te visualiseren in de zorg?

Er zijn legio mogelijkheden om data te analyseren en om te zetten naar geïntegreerde informatie. Maar hoe kies je nou tussen de ontelbare opties de juiste BI-tool?

Verder lezen
Lees verder

Hoe manage ik mijn Selfservice BI in de zorg?

Het is een van de moeilijkste vraagstukken binnen BI in de zorg: hoe laat je als zorginstelling medewerkers zelf rapportages maken en hoe organiseer je dit?

Verder lezen
Lees verder

Wat is Self Service BI in de zorg en hoe zet je de eerste stappen?

In deze publicatie leggen wij alles uit over Self Service BI en hoe je als zorgorganisatie de eerste stappen kan zetten!

Verder lezen