Data audit consultancy

Grondige evaluatie van bestaande datapraktijken en systemen om de kwaliteit, consistentie en beveiliging van gegevens te waarborgen

Contact

Data audit consultancy

Bij 6Gorilla’s beschikken we over een team van experts met uitgebreide data consultancy ervaring in de zorgsector. Wij begrijpen de complexiteit van de zorg en kunnen helpen om optimaal gebruik te maken van data en technologie om de zorgkwaliteit te verbeteren. Onze PowerBI-consultants ondersteunen zorgorganisaties bij het ontsluiten, visualiseren en analyseren van data.

Zo geven wij tijd terug aan jouw zorgorganisatie

Ontdek de use cases

Is jouw vraag al duidelijk? Wij denken graag met je mee tijdens een vrijblijvend kennismakingsgesprek.

Contact

Optimaliseer PowerBI dashboards

Dit wil ik

Jouw uitdaging Je team heeft beperkte interne kennis over PowerBI en je wil bestaande dashboards verder ontwikkelen en optimaliseren. Het team heeft niet de kennis of de capaciteit om dit op de gewenste manier te realiseren.

Oplossing 6Gorilla’s Ontdek hoe onze deskundige BI-consultants op fysiek of remote samenwerken met je team voor de verbetering van PowerBI dashboards. Samen tillen we rapportage binnen jouw zorgorganisatie naar een hoger niveau.

Tijdelijke inzet BI-consultant bij personeelswisselingen

Dit wil ik

Jouw uitdaging Het vertrek van een teamlid of de afwezigheid tijdens zwangerschap/ouderschapsverlof moet worden overbrugd. Er ontstaat een tijdelijk tekort aan expertise en capaciteit op het gebied van business intelligence, wat de noodzaak van een naadloze overgang en behoud van kennis benadrukt.

Oplossing 6Gorilla’s De zorgorganisatie ervaart een naadloze overgang tijdens personeelswisselingen of zwangerschapsverlof, dankzij de flexibele inzet van BI-experts. Ontdek hoe 6Gorilla’s snel inzetbare BI-consultants biedt voor een ononderbroken BI-proces. Garandeer continuïteit en behoud waardevolle kennis in uw team.

BI-consultants voor grote data projecten

Dit wil ik

Jouw uitdaging Je staat voor de uitdaging om een omvangrijk BI-project uit te voeren, zoals de implementatie van een geavanceerd datawarehouse of de ontwikkeling van een complex rapportagesysteem. Het interne BI-team heeft behoefte aan extra expertise en capaciteit om dit project succesvol te voltooien.

Oplossing 6Gorilla’s Ontdek hoe onze BI-experts team aanvullen voor een vlekkeloze uitvoering van complexe projecten. Onze kennis van zorgdata en diverse BI-tooling laat je project soepel en succesvol verlopen.

Selectie van onze opdrachtgevers

Ben je er klaar voor om meer uit je data te halen?

Rick Smits, New Business Developer, neemt vrijblijvend alle mogelijkheden met jou door.

Neem contact op