Krijg grip op je zorgadministratie en de controles binnen jeugdhulpregistratie

 

De afgelopen maanden hebben veel zorginstellingen samen met 6gorillas gewerkt aan controledashboards specifiek voor de jeugdhulp. Deze dashboards werken als een virusscanner: ze speuren registratiefouten op, tonen deze in overzichtelijke lijsten en geven inzicht waar deze op te lossen zijn.

Met de focusgroep sessie worden de bestaande regels getoetst en uitgebreid. Wij brengen onze ervaringen met het maken van controleregels en jij de kennis van wat jouw jeugdhulporganisatie nodig heeft. Samen zorgen wij dat jij grip krijgt op je zorgadministratie.

Tijdens de interactieve sessie onderzoek je samen met andere jeugdhulporganisaties en consultants van 6gorilla’s onder leiding van David Tom, vragen als: ​​

  • In hoeverre zijn de bestaande controleregels van toepassing voor jouw zorgorganisatie en waar zijn aanvullingen nodig?
  • Hoe komen bevindingen zo snel mogelijk bij de juiste persoon terecht?
  • Hoe krijg je inzicht in gemiste omzet door incorrecte of incomplete registraties?
  • Kunnen we controles op het ECD aanvullen met controles op HR applicaties? 
  • Wat kan de jeugdhulp leren van horizontaal toezicht in de GGZ?

Het wordt een mooie middag vol inspiratie over de mogelijkheden van data oplossingen vanuit het 6gorilla’s Dataplatform, discussies over waar de uitdagingen liggen en een praktische kijk naar concrete vervolgstappen.

Meer informatie over Health Care Intelligence en het 6gorilla’s Controleplatform vind je hier.

Iets voor jou

Is deze sessie iets voor jou? Neem contact met ons op en dan praten wij je graag verder bij.

Vertel mij meer!

 

 

 

 

Schrijf je in voor de nieuwsbrief om altijd op de hoogte te blijven van nieuws, events en training omtrent data in de zorg!

Aanmelden nieuwsbrief

 

Over 6Gorilla’s

6Gorilla’s verbindt alle data in de zorg, zodat er door middel van echte inzichten (bij)gestuurd kan worden en men actie kan ondernemen. Zo kan de zorgverlener zich weer richten op wat echt belangrijk is: de patiënt. Want door zorginstellingen te ontlasten, zorgen we voor meer lucht en ruimte. Ruimte om betere zorg te verlenen en om te groeien. Resulterend in meer werkgeluk bij zorgprofessionals en hogere cliënt- en patiënttevredenheid. Maar we creëren ook ruimte om verder te innoveren. Om de zorg nog verder te verbeteren met nieuwe apps technieken en methodieken met data als basis. Zo kunnen er nieuwe actie gerichte oplossingen worden ontwikkeld, die bijdragen aan het verder verbeteren van de zorg.