Welkom bezoeker van de Zorg & ICT beurs 2021!

Je bent ons tegen gekomen op de Zorg & ICT beurs. Misschien ging je op de foto met een vriendelijke gorilla, zag jij een interessante demo of volgde je een inspirerende theatersessie. Het maakt niet uit hoe, maar we vinden het leuk dat je ons beter wil leren kennen!

Wij zijn 6Gorilla’s. Ruim een jaar geleden zijn wij ontstaan als de data startup van Tenzinger. Met zo’n dertig data-professionals zetten wij ons specifiek in voor de zorg. Wij ademen data en hebben een hart voor de zorg. Wij geloven dat slim samenwerken en regie over eigen data de basis vormen voor betere zorg.

Wil jij weten hoe? En wil je meer inspiratie en informatie voor jouw zorgorganisatie? Lees gerust de pagina door!

Event | Wij leiden je in 6 trainingen op tot 6Gorilla’s Platform Scientist

In een zestal trainingen rusten wij je uit met theoretische handvatten, praktische platform skills, inspirerende verhalen van sprekers en een groep gemotiveerde vakgenoten. Dit alles om je op te leiden tot een 6Gorilla’s Platform Scientist. We vertellen je graag meer over onze methodiek, technieken en de voordelen voor jouw zorgorganisatie.

Ik wil meer weten!

Pak de regie in jouw zorgsector

GGZ

Het nieuwe ZPM model gaat grote impact hebben op de GGZ. Het liefst wil je je huidige productie perfect kunnen analyseren om te zien welke factoren grote invloed gaan hebben op jouw resultaat.
Meer info

Jeugdzorg

Jij koppelt met het 6G Dataplatform inzichten uit rapportages aan andere waardevolle bronnen zoals ROM-lijsten. Je maakt de kwaliteit van de zorg aantoonbaar richting financiers.
Meer info

Gehandicaptenzorg

Idealiter stem jij je personeelsmix perfect af op de huidige zorgvraag. Je hebt grip op je Zorgzwaartepakketten en de zorgvraag om over de juiste professionals te beschikken. En om de volledige capaciteit te benutten.
Meer info

Ouderenzorg

Het liefst wil je op ieder moment van de dag betrouwbare financiële rapportages. En zowel grip ervaren op je personeelsbeleid, productie en omzet.
Meer info

Explainer: ‘Alle data van jouw zorgorganisatie in één platform’

Wij nemen je mee in alle mogelijkheden van het dataplatform. Je hebt de mogelijkheid om toegang te krijgen tot je eigen dataplatform in de cloud, je voegt zelfstandig datasets toe en je beheert je eigen BI-dashboarding. Dan gaat data pas echt werken als gids voor jouw zorgorganisatie!

In de Explainer: ‘Dataplatform as a service’ lees je alles over:

✔ Hoe het dataplatform jouw zorgorganisatie sturing geeft in de bedrijfsvoering
✔ Benut de potentie van BI en Data Science
✔ Klantcases Trubendorffer en MoleMann

Download de explainer

Een greep uit onze opdrachtgevers

Onze partner

Recente publicaties

Lees verder

K-EET krijgt preventiehandvatten door Data Science

Naar schatting ontvangt slechts 15 procent van de jongeren met een eetstoornis hulp vanuit de reguliere GGZ*. Tegelijkertijd is alom bekend dat hoe vroeger je een eetstoornis ontdekt, hoe effectiever een behandeling is. De vraag is: hoe bereik je deze vaak jonge meiden die nog niet bekend zijn bij de hulpverlening? Hoe sluit je aan bij hun leefwereld en bij hun hulpvraag? 6Gorilla’s heeft hier middels sentimentanalyse op twee bekende fora, 99gram en Proud2bme, meer inzicht in gegeven.
Lees verder
Lees verder

Met Zorgmonitor stuurt Quarijn actief op kwaliteit

QuaRijn wil een lerende organisatie zijn. Scherp en actueel zicht op de kwaliteit van de geleverde zorg is daarvoor een essentiële voorwaarde. Hiervoor schoot het driemaal per jaar geüpdate Excel overzicht tekort. Samen met 6Gorilla’s werd de stap gezet naar dashboards die op basis van brondata altijd een actueel overzicht bieden als basis voor goede […]
Lees verder
Lees verder

Forta maakt zorg efficiënt en voorspelbaar met data

Zou het niet mooi zijn als je al heel vroegtijdig kunt voorspellen in welk zorgtraject een cliënt terecht komt en hoelang de behandeling gaat duren? Dit is een van de stippen op de horizon waar het FortaNetwerk met hulp van 6Gorilla’s naar toe werkt. Hoe verloopt dat traject en waar staat Forta nu? FortaNetwerk is […]
Lees verder