Welkom bezoeker van de Zorg & ICT beurs 2021!

Je bent ons tegen gekomen op de Zorg & ICT beurs. Misschien ging je op de foto met een vriendelijke gorilla, zag jij een interessante demo of volgde je een inspirerende theatersessie. Het maakt niet uit hoe, maar we vinden het leuk dat je ons beter wil leren kennen!

Wij zijn 6Gorilla’s. Ruim een jaar geleden zijn wij ontstaan als de data startup van Tenzinger. Met zo’n dertig data-professionals zetten wij ons specifiek in voor de zorg. Wij ademen data en hebben een hart voor de zorg. Wij geloven dat slim samenwerken en regie over eigen data de basis vormen voor betere zorg.

Wil jij weten hoe? En wil je meer inspiratie en informatie voor jouw zorgorganisatie? Lees gerust de pagina door!

Event | Wij leiden je in 6 trainingen op tot 6Gorilla’s Platform Scientist

In een zestal trainingen rusten wij je uit met theoretische handvatten, praktische platform skills, inspirerende verhalen van sprekers en een groep gemotiveerde vakgenoten. Dit alles om je op te leiden tot een 6Gorilla’s Platform Scientist. We vertellen je graag meer over onze methodiek, technieken en de voordelen voor jouw zorgorganisatie.

Ik wil meer weten!

Pak de regie in jouw zorgsector

Meer info

GGZ

Het nieuwe ZPM model gaat grote impact hebben op de GGZ. Het liefst wil je je huidige productie perfect kunnen analyseren om te zien welke factoren grote invloed gaan hebben op jouw resultaat.
Meer info

Jeugdzorg

Jij koppelt met het 6G Dataplatform inzichten uit rapportages aan andere waardevolle bronnen zoals ROM-lijsten. Je maakt de kwaliteit van de zorg aantoonbaar richting financiers.
Meer info

Gehandicaptenzorg

Idealiter stem jij je personeelsmix perfect af op de huidige zorgvraag. Je hebt grip op je Zorgzwaartepakketten en de zorgvraag om over de juiste professionals te beschikken. En om de volledige capaciteit te benutten.
Meer info

Ouderenzorg

Het liefst wil je op ieder moment van de dag betrouwbare financiële rapportages. En zowel grip ervaren op je personeelsbeleid, productie en omzet.

Explainer: ‘Alle data van jouw zorgorganisatie in één platform’

Wij nemen je mee in alle mogelijkheden van het dataplatform. Je hebt de mogelijkheid om toegang te krijgen tot je eigen dataplatform in de cloud, je voegt zelfstandig datasets toe en je beheert je eigen BI-dashboarding. Dan gaat data pas echt werken als gids voor jouw zorgorganisatie!

In de Explainer: ‘Dataplatform as a service’ lees je alles over:

✔ Hoe het dataplatform jouw zorgorganisatie sturing geeft in de bedrijfsvoering
✔ Benut de potentie van BI en Data Science
✔ Klantcases Trubendorffer en MoleMann

Download de explainer

Een greep uit onze opdrachtgevers

Onze partner

Recente publicaties

Lees verder

Hyperautomation in de zorg: optimalisatie voor de toekomst

In ons vakgebied worden we dagelijks geconfronteerd met een complexe mix van uitdagingen. Of dat nu is op het gebied van de zorg, of op het gebied van de bedrijfsvoering, uitdagingen als lange wachtlijsten, personeelstekorten en administratieve rompslomp leggen een grote druk op onze zorgsystemen. Als consultant Data & Analytics in de zorg zie ik […]
Lees verder
zorgdomotica Lees verder

Kansen in het combineren van data met zorgdomotica

Zorgdomotica is een woord wat je steeds vaker voorbij ziet komen. Maar wat bedoelen we nu eigenlijk als we het over zorgdomotica hebben en welke kansen biedt het voor jou? In deze blog neem ik je mee in de kansen die zorgdomotica jouw organisatie kan bieden. Kansen in het combineren van data met zorgdomotica Zorgdomotica […]
Lees verder
Lees verder

Trendrapport BI in de zorg

Ontdek vijf leidende trends die de toekomst van BI in de zorg vormgeven en laat je inspireren om deze innovaties te integreren.
Lees verder