Een toekomstbestendige zorgorganisatie met het Dataplatform

Gebouwd voor jouw data team. Ondersteunt de hele zorgorganisatie.

Het Dataplatform stelt het management van een zorgorganisatie in staat om effectiever te opereren, de kwaliteit van de zorg te verbeteren en beter te voldoen aan de behoeften van patiënten en regelgevers. Grip op je data resulteert in een toekomstbestendige zorgorganisatie met een hogere tevredenheid bij zowel cliënten als medewerkers.

Meer info

Inzicht in prestaties

Het stelt het management in staat om gedetailleerde inzichten te verkrijgen in de prestaties van de organisatie, inclusief patiëntenzorg, operationele efficiëntie en financiële resultaten. Dit helpt bij het identificeren van sterke punten en gebieden die verbetering behoeven.
Meer info

Datagestuurde besluitvorming

Een dataplatform biedt toegang tot actuele en nauwkeurige gegevens, waardoor managers beslissingen kunnen nemen op basis van feiten en trends. Dit kan leiden tot betere strategische keuzes en beleidsbeslissingen.
Meer info

Efficiëntieverbetering

Het optimaliseert processen binnen de organisatie, waardoor zorgverleners en administratief personeel hun tijd efficiënter kunnen besteden. Dit kan leiden tot kostenbesparingen en een hogere productiviteit.
Meer info

Kwaliteitsbewaking

Een dataplatform kan helpen bij het volgen van kwaliteitsindicatoren en naleving van regelgeving, wat essentieel is om de kwaliteit van de zorg te waarborgen en te voldoen aan wettelijke vereisten.
Meer info

Patiëntgerichte zorg

Het stelt managers in staat om een beter begrip te krijgen van de behoeften en voorkeuren van patiënten, waardoor ze de zorg beter kunnen afstemmen op individuele patiënten en de tevredenheid kunnen verbeteren.
Meer info

Samenwerking en coördinatie

Een dataplatform kan helpen bij het verbeteren van de samenwerking tussen verschillende afdelingen en zorgverleners binnen de organisatie, wat resulteert in naadloze zorgcoördinatie en betere communicatie.

Ontwikkeld voor de zorg

Onze oplossingen zijn specifiek ontwikkeld voor zorgorganisaties.
Lees verder

Fully managed

Het Dataplatform neemt essentiële data engineering en data management taken uit handen​.
Lees verder

Specialistische kennis

Wij zijn experts in softwareontwikkeling met waardevolle ervaring in de zorgsector.
Lees verder

Explainer: ‘Alle data van jouw zorgorganisatie in één platform’

Wij nemen je mee in alle mogelijkheden van het 6G Dataplatform

In de Explainer: ‘Alle data van jouw zorgorganisatie in één platform’ lees je alles over:

✔ Hoe het dataplatform jouw zorgorganisatie sturing geeft in de bedrijfsvoering
✔ Benut de potentie van BI en Data Science
✔ Klantcases Trubendorffer en MoleMann
✔ Hoe schaalbaarheid, real time en security leidend zijn

Zo werken zorgorganisaties met het Dataplatform

Lees verder

Wij willen met inzichten uit data de behandelingen verbeteren

“We zochten een ICT-partner die ons helpt om met de data uit het ECD intensiever onderzoek te doen. Met inzichten uit onze data kunnen we onze behandelingen verbeteren, maar ook grote slagen maken in de ontwikkelingen binnen onze sector”

Ik wil meer weten!
Lees verder

Miep blijft betrouwbare stuurinformatie financieel gezond groeien

Miep ontsluit data uit ONS op het Dataplatform om zo betrouwbare stuurinformatie te leveren aan de verschillende afdelingen en daarmee financieel gezond te blijven groeien.

Ik wil meer weten!
Lees verder

Youké kiest voor regie over eigen data

Youké ziet als geen ander in dat zorgdata veel meer kan bieden dan alleen managementinformatie. De data moet ingezet worden daar waar het de meeste toegevoegde waarde heeft: als ondersteuning bij het verbeteren van de zorg.

Ik wil meer weten!

Over 6Gorilla’s

Bij 6Gorilla’s hebben wij diepgaande expertise hebben in softwareontwikkeling. Dit stelt ons in staat om oplossingen te leveren met een aanzienlijk hogere mate van automatisering dan onze concurrenten. Het Dataplatform is ontwikkeld voor de zorg, in samenwerking met verschillende zorgorganisaties.

Onze engineers hebben zelfs vaak actief bijgedragen aan de ontwikkeling van de systemen die we integreren, waardoor we beschikken over grondige technische kennis. Als onderdeel van de Tenzinger groep brengen wij waardevolle ervaring in de zorgsector met ons mee, zowel op operationeel als strategisch niveau.

Bij 6Gorilla’s combineren we technische diepgang met zorgsector expertise om innovatieve oplossingen te bieden die voldoen aan de specifieke behoeften van onze klanten.

Wil jij regie over je eigen data?

Quintijn Aman, Consultant Data & Analytics bij 6Gorilla’s, neemt vrijblijvend alle mogelijkheden met jou door!

Een greep uit onze opdrachtgevers

Onze partner