Rapportering & analyse

Data Selectie

Het Dataplatform is een all-in-one oplossing die het werk van een data analist verlicht en meer speelruimte biedt. Dataprofessionals kunnen moeiteloos datamarts opzetten voor rapportage en BI-doeleinden.​ Het platform is ontworpen om hun voorbereidingstijd met 90% te verminderen en hen tegelijkertijd met grote, complexe datasets te laten werken. 

Data uit verschillende bronnen worden in real-time omgezet en gecombineerd in een flexibel data model.Dit model bouwt voort op de ZIB- en HL7 FHIR-zorgstandaarden en zorgt voor consistentie en continuïteit in rapportage en toepassing.

Globale rapportering

Zie wat werkt – en wat niet werkt – met alle gegevens die je nodig hebt om sneller slimmere beslissingen te nemen.Stel je eigen 360°-rapportage samen over zorg, logistiek, HR of financiën of kies een van onze templates.

BI

Begrijp beter wat er is gebeurd, waarom het gebeurt en wat er morgen zou kunnen gebeuren, zodat je verbeteringen kunt aanbrengen.Maak gebruik van data-analyse, query’s en kunstmatige intelligentie om jouw beslissingen beter te onderbouwen en rechtvaardigen, prognoses te maken en slimme oplossingen te benutten.

Lees verder

Archivering

Wat doe je met je historische data na een overstap naar een ECD of HR-pakket? Wat gebeurd er als je nog een audit krijgt van het zorgkantoor? Wat doe je als een medewerker nog een oud verslag terug wil zoeken. Wat doe je als een client zijn dossier wil opvragen? 6Gorilla’s levert met de inzagefunctionaliteit van het Dataplatform een veilige cloud archiefoplossing waar zorgorganisaties hun complete historische data kunnen opslaan en opvragen wanneer nodig.

Lees verder

Webinar Datagedreven oplossingen voor de gezondheidszorg

31 oktober 10:00 – 10:45

Leer in de webinar alles over Datagedreven oplossingen voor de gezondheidszorg en ontdek hoe het Dataplatform een stap in datavolwassenheid mogelijk maakt. Een stap waar zowel data professionals, zorgprofessionals als de client baat bij hebben. Meld je aan en laat je inspireren!

Ik ben erbij!

Maak de volgende stap met je eigen tooling of laat je adviseren!

Het veelzijdig Dataplatform biedt je de vrijheid om gegevens te analyseren, ongeacht welke Business Intelligence tool, Data Science oplossing, Low-code app platform, of welk formaat app je dan ook gebruikt.

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Boek een demo

 

Zo werken zorgorganisaties met het Dataplatform

Lees verder

Forta maakt zorg efficiënt en voorspelbaar met data

“Onze visie is dat we de technologie zo eenvoudig mogelijk moeten inrichten, want de werkelijkheid is al complex genoeg.”

Ik wil meer weten!
Lees verder

MoleMann heeft door het Dataplatform 360 graden inzicht

“Door middel van het Dataplatform kunnen we alle data nu direct verzamelen en met BI de juiste rapporten opstellen.”

Ik wil meer weten!
Lees verder

Met inzichten uit data wil Levvel behandelingen verbeteren

“We zochten een ICT-partner die ons helpt om met de data uit het ED intensiever onderzoek te doen. Met het Dataplatform van 6Gorilla’s kan dat.”

Ik wil meer weten!

Hoe ziet jouw stap in datavolwassenheid eruit?

Ontdek de mogelijkheden van het Dataplatform. Quintijn Aman, Consultant Data & Analytics bij 6Gorilla’s, neemt vrijblijvend alle mogelijkheden met jou door!