Het Dataplatform voor een toekomstbestendige jeugdzorg

Gebouwd voor jouw data team, ondersteunt de hele zorgorganisatie

Het flexibele en schaalbare Dataplatform maakt de integratie van gegevens uit verschillende bronnen mogelijk, waardoor je real-time, een volledig beeld krijgt van je jeugdzorgorganisatie en haar diensten. Met geavanceerde analyses kun je betrouwbare stuurinformatie genereren en vroegtijdig waarschuwingssignalen identificeren om proactieve interventies te bevorderen. Bovendien vergemakkelijkt het Dataplatform de samenwerking tussen jeugdzorginstellingen, wat leidt tot naadloze informatie-uitwisseling en verbeterde samenwerking, resulterend in een efficiëntere en toekomstbestendige jeugdzorg met betere resultaten voor jongeren. Ontdek de mogelijkheden van ons Dataplatform voor de Jeugdzorg.

Als alles mogelijk is, waar begin je dan? Enkele suggesties!

Meer info

Maak kwaliteit zichtbaar

Koppel inzichten uit rapportages aan andere waardevolle bronnen zoals ROM-lijsten en maak de kwaliteit van de zorg aantoonbaar richting financiers. Voor het eerst is het mogelijk om de complexiteit van zorg om te zetten in bruikbare informatie.
Meer info

Leer van je eigen best practices

Door slimme analyses van geschreven rapportages te combineren met allerlei andere data kun je patronen gaan herkennen en leren van je eigen best practices. Deel de kennis die voor handen is met je hele organisatie en trek samen op naar betere zorg.
Meer info

Realtime inzicht voor echte grip op jouw organisatie

Zicht op de geleverde zorg versus geregistreerde zorg? En grip op al je declaraties? Dat krijg je door real-time dashboards, daar waar ze horen. Met het cloud 6Gorilla's Dataplatform combineer je alle data uit het ECD, berichtenverkeer en je financieel pakket tot slimme dashboards.
Meer info

Controleplatform

Met de real-time analyse, signalering en soepele correctiemogelijkheden die op het Dataplatform gebouwd zijn voorkom je re-work en krijg je grip op je zorgadministratie.

Zo werken Jeugdzorgorganisaties met het Dataplatform

Lees verder

Levvel: "Met inzichten uit data de behandelingen verbeteren"

“We zochten een ICT-partner die ons helpt om met de data uit het ECD intensiever onderzoek te doen. Met inzichten uit onze data kunnen we onze behandelingen verbeteren, maar ook grote slagen maken in de ontwikkelingen binnen onze sector”

Ik wil meer weten!
Lees verder

Oosterpoort: "Alle jeugd een toekomst door regie over eigen data"

Oosterpoort – een jeugdhulpinstelling in noordoost Brabant – heeft de handtekening gezet onder de samenwerking met 6Gorilla’s. Zij kiezen voor het dataplatform om interne zorgprocessen te verbeteren.

Ik wil meer weten!
Lees verder

iHUB: “Met het 6Gorilla’s Dataplatform zetten wij stappen voorwaarts”

Met het 6Gorilla’s Dataplatform zet iHUB een belangrijke stap voorwaarts; voor het inzicht in de huidige (zorg)processen en de resultaten van interventies.

Ik wil meer weten!

Explainer: ‘Alle data van jouw jeugdzorgorganisatie in één platform’

Wij nemen je mee in alle mogelijkheden van het 6G Dataplatform

In de Explainer: ‘Alle data van jouw zorgorganisatie in één platform’ lees je alles over:

✔ Hoe het dataplatform jouw zorgorganisatie sturing geeft in de bedrijfsvoering
✔ Benut de potentie van BI en Data Science
✔ Klantcases Trubendorffer en MoleMann
✔ Hoe schaalbaarheid, real time en security leidend zijn

Wil jij regie over je eigen data?

Quintijn Aman, Consultant Data & Analytics bij 6Gorilla’s, neemt vrijblijvend alle mogelijkheden met jou door!

Een greep uit onze opdrachtgevers

Onze partner