Grip op de data van je zorgorganisatie met het Dataplatform

Gebouwd voor jouw data team. Ondersteunt de hele zorgorganisatie.

Het Dataplatform is speciaal ontwikkeld voor de zorg. Het stelt zorginstellingen in staat om diverse data te combineren en integreren, waardoor zorgprofessionals een vollediger patiëntbeeld krijgen, de samenwerking tussen zorgverleners bevorderd wordt, en op maat gemaakte zorg mogelijk is, resulterend in verbeterde gezondheidsresultaten en beleidsbeslissingen. Kortom, ons geïntegreerde dataplatform verhoogt de kwaliteit en efficiëntie van de gezondheidszorg, met aanzienlijke voordelen voor patiënten en zorgverleners.

Kies je zorgsector

Meer info

GGZ

Real-time inzicht in productie en de mogelijkheid voor gegevensintegratie, de vroegtijdige identificatie van problemen en een verbeterde samenwerking tussen instelling zorgen voor een toekomstbestendige organisatie.
Meer info

Jeugdzorg

Met analyses en slimme inzichten door gecombineerde data geven wij tijd terug aan de Jeugdzorg. Het dataplatform is naadloos aan te sluiten op de behoeften van jeugdzorginstellingen en van zorgverleners, waardoor we een diepgaand inzicht kunnen bieden in de individuele behoeften van jongeren.
Meer info

Gehandicaptenzorg

Het Dataplatform verzamelt gegevens van diverse zorgfaciliteiten en zorgverleners, waardoor een uitgebreid beeld ontstaat van de individuele behoeften van cliënten. Geavanceerde analyses identificeren trends en patronen, wat leidt tot zorgplannen op maat en geoptimaliseerde interventies.
Meer info

Ouderenzorg

Door geavanceerde analyses identificeer je met het Dataplatform trends in de gezondheid van oudere patiënten, zoals vroege tekenen van achteruitgang of risico op vallen. Betrouwbare financiele rapportages geven grip op personeelsbeleid, productie en omzet.

Explainer: ‘Alle data van jouw zorgorganisatie in één platform’

Wij nemen je mee in alle mogelijkheden van het 6Gorilla’s Dataplatform

In de Explainer: ‘Alle data van jouw zorgorganisatie in één platform’ lees je alles over:

✔ Hoe het dataplatform jouw zorgorganisatie sturing geeft in de bedrijfsvoering
✔ Benut de potentie van BI en Data Science
✔ Klantcases Trubendorffer en MoleMann
✔ Hoe schaalbaarheid, real time en security leidend zijn

Zo werken zorgorganisaties met het Dataplatform

Lees verder

Wij willen met inzichten uit data de behandelingen verbeteren

“We zochten een ICT-partner die ons helpt om met de data uit het ECD intensiever onderzoek te doen. Met inzichten uit onze data kunnen we onze behandelingen verbeteren, maar ook grote slagen maken in de ontwikkelingen binnen onze sector”

Ik wil meer weten!
Lees verder

Miep blijft met betrouwbare stuurinformatie financieel gezond groeien

Miep ontsluit data uit ONS op het Dataplatform om zo betrouwbare stuurinformatie te leveren aan de verschillende afdelingen en daarmee financieel gezond te blijven groeien.

Ik wil meer weten!
Lees verder

Youké kiest voor regie over eigen data

Youké ziet als geen ander in dat zorgdata veel meer kan bieden dan alleen managementinformatie. De data moet ingezet worden daar waar het de meeste toegevoegde waarde heeft: als ondersteuning bij het verbeteren van de zorg.

Ik wil meer weten!

Wil jij regie over je eigen data?

Wil jij het dataplatform live in actie zien? Quintijn Aman, Consultant Data & Analytics bij 6Gorilla’s, neemt vrijblijvend alle mogelijkheden met jou door!

Een greep uit onze opdrachtgevers

Onze partner