Een fully managed Dataplatform

Ontwikkeld voor jouw data team, ondersteunt de hele zorginstelling

Het volledig beheerde Dataplatform tilt gegevensbeheer van zorgorganisaties naar een hoger niveau. Dit betekent dat wij alle complexe en tijdrovende taken op het gebied van data engineering en data management van je overnemen.

Het Dataplatform neemt de volgende taken over:

  • Connectoren Opzetten en Beheren Gegevens zijn verspreid over verschillende bronnen. Ons platform zorgt voor naadloze connectiviteit, zodat uw gegevensbronnen moeiteloos kunnen communiceren.
  • Datakwaliteit en Volledigheid Bewaken Wij houden toezicht op de kwaliteit en volledigheid van uw gegevens, waardoor u altijd kunt vertrouwen op nauwkeurige informatie.
  • Data-integratie en Modellering Complexiteit wordt vereenvoudigd. Onze experts verzorgen de integratie en modellering van uw gegevens.
  • Data Beveiligen Gegevensbeveiliging staat voorop. Wij zorgen voor een veilige omgeving waarin uw gegevens worden beschermd tegen inbreuken.
  • Anonimisering en Pseudonimisering Bescherming van privacy is cruciaal. Wij zorgen ervoor dat gevoelige informatie anoniem en pseudoniem wordt gemaakt.
  • Dataopslag en Archivering Uw gegevens worden efficiënt opgeslagen en gearchiveerd, zodat ze altijd toegankelijk zijn wanneer u ze nodig heeft.
  • Data-verrijking Wij voegen waarde toe aan uw gegevens door ze te verrijken met relevante informatie, waardoor u diepgaand inzicht kunt verkrijgen.
  • Metadata-beheer Metadata is de sleutel tot gegevensbeheer. Wij zorgen ervoor dat alle metagegevens correct worden beheerd en gedocumenteerd.
  • Data-documentatie en Lineage Een duidelijke documentatie van gegevens en hun afkomst is essentieel. Wij zorgen ervoor dat u altijd de lineage van uw gegevens kunt traceren.
  • Geautomatiseerd Testen van Data Modellen Kwaliteitsborging wordt geautomatiseerd, wat resulteert in nauwkeurige en betrouwbare gegevensmodellen.

Het Dataplatform heeft een modelleringslaag voor HL7FHIR en ZIB die zich op het datawarehouse bevindt. Hiermee wordt de zorgkennis van 6Gorilla’s zichtbaar. Volledige privacy en security zit vanuit het eerste moment in de architectuur van het dataplatform: alle data wordt geanonimiseerd. Dit modelleren en anonimiseren gebeurt real time 24/7.

Het Dataplatform biedt niet alleen operationele efficiëntie en kosteneffectiviteit, maar zorgt er ook voor dat uw zorgorganisatie kan vertrouwen op hoogwaardige data voor besluitvorming en strategische groei. Laat ons de complexiteit van data management wegnemen, zodat de je team zich kan richten op wat echt belangrijk is.

Dataplatform architectuur

Best-of-breed oplossing in de cloud

 

Onze partner

E-book | In 7 stappen een Dataplatform in jouw zorgorganisatie

✔ Ontdek waarom het Dataplatform het fundament is van een toekomstbestendige zorgorganisatie
✔ Krijg inzicht in de belangrijkste specificaties van het Dataplatform
✔ Ontvang concrete aanbevelingen voor jouw zorgorganisatie
✔ Incl. een projectplan met de belangrijkste stappen voor je team

Download e-book

 

 

Kennis

Lees verder

Waarom het ELT Dataplatform optimale datamogelijkheden biedt

Wat maakt dit ELT-proces van het Dataplatform zo krachtig? En waarin verschilt deze van het traditionele ETL-proces? In dit artikel gaan we dieper in op de voordelen van ELT en de verschillen tussen de traditionele ETL aanpak.

Verder lezen
Lees verder

Dataplatform versus traditioneel datawarehouse

Van datawarehouse naar dataplatform: next level data management in de zorg. Vijf voordelen van het 6Gorilla’s Dataplatform ten opzichte van een traditioneel datawarehouse.

Verder lezen
Lees verder

Zeven belangrijke afwegingen voor zorgorganisaties bij de keuze voor een dataplatform

Een dataplatform kan een zorgorganisatie veel voordelen bieden, zoals inzicht in de prestaties van de organisatie, de mogelijkheid om betere beslissingen te nemen en meer efficiëntie in de bedrijfsvoering. Echter, het kiezen van het juiste dataplatform kan een uitdaging zijn.

Verder lezen